„Project 72 je više od restorana.
To je porodica. Toplina.
Osećaj da si kod kuće.“

O nama

Rafinirano.
Autentično. Kreativno.

Naša gastronomska filozofija temelji se na posvećenosti, znanju, entuzijazmu, vezi sa našim podnebljem. Negujemo duh vojvođanske gostoljubivosti i poštujemo vrednosti koje se odnose na posebnost svake namirnice. Stoga su nam bliski koncept root-to-leaf, kada su u pitanju namirnice biljnog porekla, odnosno koncept nose-to-tail, gastronomski princip da u kontekstu mesa sve treba da bude iskorišteno. Na taj način oživljavamo stara, zaboravljena jela dajući im kreativnu notu. Upoznajući gosta sa ovim dragocenostima, čuvamo tradiciju staru vekovima i utičemo na svest ljudi, što je naša misija i osnova gastronomije.

Naš jelovnik

Putovanje kroz
tradicionalne i
moderne ukuse

Jelovnik baziramo na sezonskim namirnicama, dubokoj ljubavi prema zemlji i uvažavanju gastronomske istorije. Da bismo bojama i mirisima tradicionalnih vojvođanskih i srpskih jela dali novi ton, proučavamo ih, preispitujemo i nudimo novu interpretaciju.

Pogledajte jelovnik


Sami uzgajamo, sami mesimo, sami kreiramo ukuse.

Sveže i domaće

Vodimo vas na
gastronomsko
putovanje

Svaki tanjir je priča u kojoj se susreću istorija, kultura i običaji jednog naroda, sećanje na ukuse i recepte koji se prenose generacijama, ali i priča o savremenim kulinarskim trendovima. Saradnja sa malim lokalnim proizvođačima, kao i sa Vojvođanskim klasterom organske proizvodnje, obezbeđuje nam najbolje namirnice, uglavnom iz organske i biodinamičke proizvodnje, koje su i esencija naše kulinarske filozofije. Meso nabavljamo iz lokalnih klanica, svi sirevi dolaze iz organske ili biodinamičke proizvodnje, dok su jaja od kokošaka iz slobodnog uzgoja. Testenine, peciva i hleb su ručno rađeni i sveži svakog dana.

Rezervacije

Epicentar susreta

Project 72 je smešten u unikatnom ambijentu, koji prati našu estetiku i kulinarsku viziju. To je mesto rafiniranih ukusa, autentičnog duha i gastronomije, mesto susreta gde zadovoljavamo osnovnu potrebu svakog bića, potrebu za bližnjim, koja se ostvaruje isključivo deljenjem.

Rezerviši

Posao

Postanite deo
P72 tima

Pridružite se našem kreativnom i iskusnom timu, koji će vaša znanja i veštine dalje razvijati, a kreativnu slobodu podržavati i negovati. Jer, Tim je drugo ime za Porodicu!

Prijavite se